Nieuws

Video: 28 windmolens langs de A16

Langs de A16 in West-Brabant werken bewoners, organisaties, ontwikkelaars en overheden samen aan schone energie. Met de 28 windmolens die straks langs de A16 tussen de Moerdijkbrug en de Belgische grens komen, wordt schone energie opgewekt. Vattenfall bouwt Windpark Klaverspoor – de windmolens bij knooppunt Klaverpolder.

Een deel van de windmolens is in lokaal eigendom. Zo kan geïnvesteerd worden in lokale energieprojecten die gaan over twee onderwerpen: energie besparen en energie schoon opwekken. Iedereen kan aan de projecten meedoen. Meer weten? Bekijk de video.Bodemonderzoeken in volle gang

In november startte Vattenfall met de grondonderzoeken voor Windpark Klaverspoor. Met het in kaart brengen van de bodem,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.