Nieuws

Video: 28 windmolens langs de A16

Langs de A16 in West-Brabant werken bewoners, organisaties, ontwikkelaars en overheden samen aan schone energie. Met de 28 windmolens die straks langs de A16 tussen de Moerdijkbrug en de Belgische grens komen, wordt schone energie opgewekt. Vattenfall bouwt Windpark Klaverspoor – de windmolens bij knooppunt Klaverpolder.

Een deel van de windmolens is in lokaal eigendom. Zo kan geïnvesteerd worden in lokale energieprojecten die gaan over twee onderwerpen: energie besparen en energie schoon opwekken. Iedereen kan aan de projecten meedoen. Meer weten? Bekijk de video.Video: zo bouwen we een windpark

Vattenfall gaat zes windmolens bouwen in de polder van Binnen-Moerdijk, vlakbij knooppunt Klaverpolder. De voorbereidingen zijn in volle...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.