Nieuws

Voorbereidende werkzaamheden gaan door

Het coronavirus (Covid-19) ontwikkelt zich steeds verder in Nederland. De regels van de overheid en het RIVM worden strikter. Om verdere verspreiding van het virus in te dammen, heeft Vattenfall maatregelen genomen. In dit bericht leggen we uit wat deze maatregelen inhouden en wat dit betekent voor de bouw van Windpark Klaverspoor.

Richtlijnen van Vattenfall 

Vattenfall neemt extra maatregelen om de uitbraak van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Deze richtlijnen zijn van toepassing op alle medewerkers van Vattenfall, leveranciers en bezoekers van gebouwen en projecten van Vattenfall. Zo moeten medewerkers uit getroffen gebieden veertien dagen thuiswerken. Externe bezoekers en aannemers mogen niet op Vattenfall terrein komen als zij milde klachten hebben. Veiligheid staat voorop. 

Bouw van Windpark Klaverspoor

De voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van Windpark Klaverspoor gaan gewoon door. Waarbij we de richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen van Vattenfall nauwlettend in de gaten houden. Mocht er iets veranderen, dan ondernemen we gelijk actie. De kans is aanwezig dat de uitbraak van het coronavirus de bouw van windparken. Of dit voor Windpark Klaverspoor ook aan de orde is, is nog niet bekend. Als dat zo is, brengen we je via deze website op de hoogte.


Bodemonderzoeken in volle gang

In november startte Vattenfall met de grondonderzoeken voor Windpark Klaverspoor. Met het in kaart brengen van de bodem,...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.