Nieuws

Nieuwsbrief #1: voorbereidende werkzaamheden

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze allereerste nieuwsbrief geven we je graag een update. De bodemonderzoeken zijn in volle gang, Willem (site manager) stelt zich voor en meer over de informatiebijeenkomst.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Kennismaken met site manager Marlon

Sinds een maand is Marlon Angila site manager van Windpark Klaverspoor. Marlon neemt de werkzaamheden van de vorige...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.