Nieuws

Nieuwsbrief #1: voorbereidende werkzaamheden

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze allereerste nieuwsbrief geven we je graag een update. De bodemonderzoeken zijn in volle gang, Willem (site manager) stelt zich voor en meer over de informatiebijeenkomst.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Nieuwsbrief #2

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze tweede nieuwsbrief geven...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

Vattenfall – het moederbedrijf van Nuon – produceert en levert elektriciteit, warmte, koude en gas en biedt klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie wil Vattenfall fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeert het energiebedrijf fors in windenergie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.