Nieuws

Nieuwsbrief #3

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze derde nieuwsbrief geven we je graag een update over de werkzaamheden. Het voorwerk is bijna afgerond en het heien gaat binnenkort beginnen.

Je leest de volledige nieuwsbrief hier. 

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Kennismaken met site manager Marlon

Sinds een maand is Marlon Angila site manager van Windpark Klaverspoor. Marlon neemt de werkzaamheden van de vorige...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.