Nieuws

Site manager Willem Barendse overleden

Op zondag 29 augustus 2021 is Willem Barendse, site manager van Windpark Klaverspoor, onverwachts overleden. Hij is slechts 62 jaar geworden. Op vrijdag 3 september nemen familie, vrienden en collega’s afscheid van Willem.

Willem was sinds start van de werkzaamheden site manager voor Windpark Klaverspoor. Hij bracht veel kennis en ervaring mee en bovenal zijn verbindende persoonlijkheid. Hierdoor was hij een belangrijke collega binnen ons team. Namens het Windpark Klaverspoor team wensen we zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Het is mogelijk om een kaartje te sturen naar de familie van Willem. Dat kan naar onderstaand adres:

Familie Barendse
Kruispoort 21
4651AL Steenbergen


Opening windpark Klaverspoor

Windpark Klaverspoor feestelijk geopend  

Vattenfall heeft vandaag windpark Klaverspoor in de gemeente Moerdijk officieel geopend. De opening werd verricht door gedeputeerde Noord-Brabant...

Nieuwsbrief #8

Over de zomer en in het najaar is er veel gebeurd bij Windpark Klaverspoor. Zo staan alle windmolens...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.