Nieuws

Nieuwsbrief #4

We houden je op graag de hoogte van de ontwikkelingen van Windpark Klaverspoor. In deze vierde nieuwsbrief nemen we je graag mee in de werkzaamheden van de afgelopen periode en wat er staat te gebeuren voor de komende periode. 

Je leest de volledige nieuwsbrief hier. 

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het windpark? Schrijf je dan in.


Energiemarkt Moerdijk: 24 mei 2022

Op dinsdagavond 24 mei organiseren de partners van Energie A16 een gezamenlijke informatiemarkt voor de inwoners van Moerdijk...

Nieuwsbrief #6

De bouw van de turbines van Windpark Klaverspoor gaat nu echt beginnen! In deze nieuwsbrief vertellen we je hoe dit in zijn...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.