Nieuws

Video: bouw van fundaties

Hoe bouw je een windpark? In deze video neemt Energie A16 een kijkje bij Vattenfall. Hierin vertellen we hoe het maken van de funderingen in zijn werk gaat en hoe we rekening houden met de omgeving tijdens én na de bouw van windmolens.


Nieuwsbrief #7

De bouw van de turbines van Windpark Klaverspoor is al over de helft. In deze nieuwsbrief blikken we...Volg Vattenfall

Over Vattenfall

In Nederland was Vattenfall tot 2019 actief als Nuon. Voortaan gaan we verder onder een nieuwe naam: Vattenfall. We produceren en leveren elektriciteit, warmte, koude en gas en bieden klanten verschillende duurzame oplossingen. Binnen één generatie willen we fossielvrij leven mogelijk maken. Daarom investeren we fors in wind- en zonne-energie. Zo werken we aan een duurzame wereld, voor nu en in de toekomst.